Improve Everywhere

Tot i que avui és el dia del teatre, no parlaré del teatre tal i com s'acostuma a entedre: amb un escenari, uns actors preparats, un guió, uns decorats (més o menys carregats), les entrades... A canvi parlaré d'Imporve Everywhere, que d'alguna manera podriem dir que també fan teatre.

Improve Everywhere són un grup que realitza 'accions d'improvització' pels Estats Units, especialment a Nova York. A partir d'una idea i la col·laboració de gent anònima (que aparentment actúa de forma espontània) es preten ocupar i transformar temporalment un punt de la ciutat. El grup, format per Charlie Todd, està autogestionat i és sense ànim de lucre.

Els dos videos en són un exemple:
El primer, Food Court Musical, es va fer en una cafeteria d'un centre comercial de Los Angeles. No dic més, millor jutgeu vosaltres mateixos.
El segon, Frozen Grand Central, és una acció a l'Estació Central de NY on 200 volutaris van respondre a la crida d'Imporve Everwhere. La consigna era quedar-se congelats durant 5 minuts i després continuar amb normalitat.

http://www.improveverywhere.com/





Comentaris